Welkom!

Bent u een wijnliefhebber, houdt u van lekker eten, het bezichtigen van kastelen of bent u eerder sportief aangelegd en houdt u van een goede fiets- of wandeltocht doorheen de wijngaarden?

Kortom, bent u een levensgenieter?
Dan bent u op de juiste plek terechtgekomen!

 

De Bourgogne is namelijk de plaats bij uitstek om heerlijk te genieten van een lekker glaasje wijn en heerlijke culinaire gerechten en om een adembenemende fietsvakantie door te brengen in de wijngaarden.

 

Wij hebben twee huisjes ter beschikking in Montceau-et-Echarnant, gelegen in de Bourgogne op ca. 20km van Beaune.


De huisjes zijn gelegen op slechts 50m van elkaar, en bieden daarom een ideale mogelijkheid om er met meerdere gezinnen een vakantie door te brengen.

 

Een van de twee huisjes beschikt over een verwarmd zwembad, en biedt plaats aan ca. 6 personen, en is traditioneel ingericht met bourgondische vloeren en een bourgondische schouw.

Het huisje beschikt over 2 kleine, comfortabele badkamers (1 met bad + lavabo en 1 met douche + lavabo). Er is ook een babybedje beschikbaar. Voor fotos, klik hier.

 

Het andere huisje beschikt over een grote tuin, kruidentuintje en een wijnkelder, en biedt plaats aan ca. 6 personen. Het huisje beschikt over een grote living, grote slaapkamers en 1 badkamer met douche en lavabo. Voor de kinderen is er een zandbak beschikbaar, alsook een tv met DVD-speler. Ook dit huisje beschikt over een babybedje. Voor fotos, klik hier.

 

Tevens hebben wij 8 fietsen ter beschikking, zodat u een adembenemende fietstocht kunt maken doorheen de wijngaarden.

 

Wenst u één of beide huisjes te reserveren, gelieve dan hier de beschikbaarheid te controleren.

 

Leven als God in Frankrijk begint hier!